Obavijesti
Komentari 54
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
da ako sam zamjesis tjesto i ispeces kruh onda je hrvatski a ovi po ducanima i u pekarama su od siptara
Dk
Ovaj gospodin iz Udruženja pekara i slastičara - Laže! Zašto? Evo radio sam prije četiri godine u skladištu jedne pekarske kompanije i mogu vam reći da kruh koj Prikaži još ↓
Dk
Kad je meni prababa tokom ljeta pekla kruh ispod peke to je bio jedini pravi domaci kruh.
Hrvat300
Hvala Bogu pa ljudi izmisliše pekač.Jeftinije 3 puta a i znam šta jedem tj. 5 puta zdravije je.Kruh domaći iz pekača kila 4 i pol kune.I tako već godinama.
Dk
Ja radim u jednoj velikoj prijevoznickoj firmi gdje se silosima dan za danom dovozi uvozno brasno upitnog sastava i kvalitete. Dok se vani tovari brasno za hr i Prikaži još ↓
_Varešak_
Veoma rijetko kupim kruh u trgovini i pekari pečem ga doma to je zakon i jeftinije je.
Orahova1
Pa imali bilo što da izvozimo ili da pravimo svoje???
Dk
Tko daje kruhu rodni list kada ga se ispece? Kakve su to gluposti, od kada tijesto ima nacionalnost.
Rasplodni bik
Zaboli me koji je domaci kruh a koji nije.Ja kupujem ono sta valja i sta nije pre skupo i tocka.Sta vi mislite da je "domace" neka vrsta bezgresne djevice marij Prikaži još ↓
To
Kakva glupost. Ne postoji standard za proizvodnju kruha tako da ovaj kruh se ne može natvati kruhom pa bi molio direktora pekarskih proizvoda Miju Prgometa da n Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .