da ako sam zamjesis tjesto i ispeces kruh onda je hrvatski a ovi po ducanima i u pekarama su od siptara
Dk
Deaktivirani korisnik
27.5.2017.
Odustani
Ovaj gospodin iz Udruženja pekara i slastičara - Laže! Zašto? Evo radio sam prije četiri godine u skladištu jedne pekarske kompanije i mogu vam reći da kruh koj
i ste danas kupili je zamiješan i nafutran sa zelenim i žutim prahovima (čitaj aditivima) i zamrznut na -30 prije cca dva mjeseca, tako da ako želite pravi domaći kruh najbolje vam ga je ispeći doma
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
27.5.2017.
Odustani
Kad je meni prababa tokom ljeta pekla kruh ispod peke to je bio jedini pravi domaci kruh.
Hrvat300
27.5.2017.
Odustani
Hvala Bogu pa ljudi izmisliše pekač.Jeftinije 3 puta a i znam šta jedem tj. 5 puta zdravije je.Kruh domaći iz pekača kila 4 i pol kune.I tako već godinama.
Dk
Deaktivirani korisnik
27.5.2017.
Odustani
Ja radim u jednoj velikoj prijevoznickoj firmi gdje se silosima dan za danom dovozi uvozno brasno upitnog sastava i kvalitete. Dok se vani tovari brasno za hr i
de neki drugi mix, s malo proteina itd... U nasim velikim firmama se to isto brasno pakira po 1,5,10...kg i distribuira na police ducana. Iz npr podravke, mlinoproma, zita os i slicnih firmi se danonocno odvozi zito, jecam van a uvozi otpad. Kupujmo hrvatsko ali u sloveniji, njemackoj...itd
Prikaži još ↓
_Varešak_
27.5.2017.
Odustani
Veoma rijetko kupim kruh u trgovini i pekari pečem ga doma to je zakon i jeftinije je.
Orahova1
27.5.2017.
Odustani
Pa imali bilo što da izvozimo ili da pravimo svoje???
Dk
Deaktivirani korisnik
27.5.2017.
Odustani
Tko daje kruhu rodni list kada ga se ispece? Kakve su to gluposti, od kada tijesto ima nacionalnost.
Rasplodni bik
27.5.2017.
Odustani
Zaboli me koji je domaci kruh a koji nije.Ja kupujem ono sta valja i sta nije pre skupo i tocka.Sta vi mislite da je "domace" neka vrsta bezgresne djevice marij
e?Koja je poanta kupovanja "domaceg"?
Prikaži još ↓
To
TomoTomas
27.5.2017.
Odustani
Kakva glupost. Ne postoji standard za proizvodnju kruha tako da ovaj kruh se ne može natvati kruhom pa bi molio direktora pekarskih proizvoda Miju Prgometa da n
e lupa gluposti i ne obmanjuje javnost. Pekarski proizvod u Njemaškoj možete koristiti 3 dana dok je kod nas već drugi dan za baciti. Razlog tomu je što se kod nas u kruh i istala peciva (u svrhu zarade na malim jadnicima) stavlja tri puta više aditiva i kvasa. Gosp.Mijo Prgomet ako ne zna, neka slobodno dođe u slavoniju naučiti kako se radi kruh koji se moze koristiti bez ikakvih problema 5 do 6 dana. Sit, kvalitetan, od brašna i kvasa.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .