Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

To
Kakva glupost. Ne postoji standard za proizvodnju kruha tako da ovaj kruh se ne može natvati kruhom pa bi molio direktora pekarskih proizvoda Miju Prgometa da ne lupa gluposti i ne obmanjuje javnost. Pekarski proizvod u Njemaškoj možete koristiti 3 dana dok je kod nas već drugi dan za baciti. Razlog tomu je što se kod nas u kruh i istala peciva (u svrhu zarade na malim jadnicima) stavlja tri puta više aditiva i kvasa. Gosp.Mijo Prgomet ako ne zna, neka slobodno dođe u slavoniju naučiti kako se radi kruh koji se moze koristiti bez ikakvih problema 5 do 6 dana. Sit, kvalitetan, od brašna i kvasa.
Dk
Tomo u pravu si. Ja sam se zadnjih godina navozio silosa s brasnom i vidim dok brasno uvozim u hr da je skroz neki drugaciji mix tako da je kvaliteta upitna a Prikaži još ↓
To
Ma znaju oni vrlo dobro od čega se radi Hrvatski kruh. Naka nam ne prodaju m.da pod bubrege. A g.Mijo je uvjeren kako je to kvalitetan proizvod. Pa gdje mu je p Prikaži još ↓
Dk
Na policama ducana je vrlo rijetko nase brasno od naseg proizvođača. Vrlo zalosno ali je tako
va
E da te pitam tomo, to mi nikako nije jasno u čemu je štos ... zar je jeftinije napraviti kruh sa desetak aditiva, ili samo od brašna, vode i kvasca? zar su ad Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .