Obavijesti
članak
Komentari 10
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mali zeleni prigorec
Ako kranjska kobasica radi u Kranju, gdje se rade vinogradarske i od čega je lovačka?
fanny5
Ja si barem jednom godišnje priuštim domaću Kranjsku kobasu, ostale neću ni probati! :))
Upala mozga
Kobasice, hrenovke, pastete... sve je to otpad i najlosija kvaliteta mesa. Sto manje to konzumirati! Kad bi ljudi znali kako se to sve pravi, malo ko bi vise ik Prikaži još ↓
PP
Prava Kranjska klobasa je ona , koja se bi trebala jesti sa senfom ali je tolko dobra , da je šteta taj ukus kvariti sa njim. Znaći , ne upotrebljavajte senf , Prikaži još ↓
bl
sva sreća, što ništa od toga ne koristim, nešto me steglo u želucu, kada sam ovo čitala....
PP
Jasna Ćerić @ Moj savjet ti je , da ne lupaš i prosipaš pamet jer je bar po napisanom nema puno ! Kranjska kobasica NIJE PO KRANJU , nego po AUSTROUGARSKOM pod Prikaži još ↓
sv
Izuzetno loši mesni proizvodi su nažalost sve vrste kobasica ,k tome još nedopustivo skupe.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .