Obavijesti

Sport

Komentari 13

Perasović se i dalje ne zanosi: "Ovo su još uvijek pripreme..."

Perasović se i dalje ne zanosi: "Ovo su još uvijek pripreme..."
1

Danas smo igrali napadački puno bolju utakmicu nego što smo igrali u Zagrebu. Bez obzira na rezultat, još uvijek je to pripremna utakmica, rekao je Perasović...

VIDEO

U svakom slučaju možemo biti zadovoljni s dobrim dijelom utakmice. Još uvijek nije to nešto što bi nas trebalo sada baciti u euforiju, bez obzira na rezultat, rekao je nakon uvjerljive pobjede nad Njemačkom u Bremenu izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Velimir Perasović.

- Mislim da smo, zahvaljujući zoni u drugoj četvrtini, zaustavili velike obrambene propuste koje smo imali u prvoj četvrtini i to nas je vratilo u utakmicu i dalo nam prednost koju smo poslije održavali. Činjenica je da ne možemo očekivati da nam te alternativne obrane donose rezultat i moramo raditi više na samom početku na individualnoj obrani jer to je na kraju ono što donosi rezultat ili ne.

Sjenu na pobjedu rezultatom 80-63 bacila je ozljeda razigravača Olivera Lafayettea, koji je s terena izašao šepajući. Stradalo je koljeno, ali još se ne zna koliko ozbiljno. Dijagnozu će otkriti magnetska rezonanca.

- Danas smo igrali napadački puno bolju utakmicu nego što smo igrali u Zagrebu. Sve polazi od toga ako dobiješ sigurnost iz obrane, ali bez obzira na rezultat, još uvijek je to pripremna utakmica i oni su još van ritma. Možemo biti zadovoljni s našom čvrstinom, igralo je dosta igrača, svi su pokazali čvrstinu. Šteta za povredu Lafayettea, to je jedino što nam zaokuplja misli u ovom trenutku - zaključio je izbornik.

Seriju pripremnih utakmica uoči EuroBasketa Hrvatska nastavlja u Litvi, gdje će u utorak i srijedu igrati protiv domaćina te reprezentacije Turske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

FOTO Kaos u srpskom derbiju: Huligani razbijali na stadionu pa ozlijedili trenera Partizana!
VJEČITI DERBI

FOTO Kaos u srpskom derbiju: Huligani razbijali na stadionu pa ozlijedili trenera Partizana!

Tenzije su bile na tribinama, a Grobari i Delije nisu mogli bez spominjanja Hrvatske. Delije su prozvale Grobare zbog dočeka Rađe i Kukoča prije nekoliko mjeseci u Beogradu, a Grobari su im 'uzvratili' s Prosinečkim