Obavijesti

Sport

Komentari 38

FOTO Kaos u srpskom derbiju: Huligani razbijali na stadionu pa ozlijedili trenera Partizana!

FOTO Kaos u srpskom derbiju: Huligani razbijali na stadionu pa ozlijedili trenera Partizana!
3

Tenzije su bile na tribinama, a Grobari i Delije nisu mogli bez spominjanja Hrvatske. Delije su prozvale Grobare zbog dočeka Rađe i Kukoča prije nekoliko mjeseci u Beogradu, a Grobari su im 'uzvratili' s Prosinečkim

VIDEO

U 174. 'vječitom derbiju' u srpskom prvenstvu je Crvena zvezda s 4-0 (2-0) razbila Partizan, a hat-trick je zabio bivši nogometaš Gorice Cherif Ndiaye (28). Ni u jednom trenutku nije bilo upitno na koju će stranu otići bodovi.

Beograd: Susret Partizana i Crvene zvezde u 9. kolu Mozzart Super lige Srbije

Tenzije su bile na tribinama, a Grobari i Delije nisu mogli bez spominjanja Hrvatske. Tako su Delije prozvale Grobare zbog dočeka Dine Rađe i Tonija Kukoča prije nekoliko mjeseci u Beogradu.

- Što sjever treba da viče govori nam debili što Dini Rađi kliče - bio je natpis u prvom potezu transparenata, dok je na drugom pisalo: 

Beograd: Navijačka grupa Delije prozvala Grobare zbog klicanja Dinu Rađi

- Što na ulici treba da se čini, reći će nam ustaše i gtr debili.

Vratili su im nakon toga Grobari s aludiranjem na Roberta Prosinečkog i povicima 'ti si Zvezdin četnik, Roberte'. 

Beograd: 174. 'vječiti derbi' Patrizana i Crvene zvezde nije prošao bez spominjanja ustaša

Nakon utakmice su, prema pisanju tamošnjeg Sportkluba, huligani polomili trenerske i igračke svlačionice na izlasku s istoka, a lakše ozljede je zadobio i trener 'crno-bijelih' Aleksandar Stanojević kojeg, je porezalo staklo s razbijenog prozora. S vidljivim posljedicama na licu pojavio se na press konferenciji. 

- Što reći poslije ovakvog rezultata, osim da je sramota za sve nas. Ispričavam se svakom navijaču Partizana što smo dozvolili da ovako izgubimo utakmicu. Ne znam što dodati. Zvezda je pokazala klasu u odnosu na nas. Preuzimam odgovornost za sve. Žao mi je zbog svega što se dogodilo. Žao mi je što sam došao s ovakvim flasterima. Ne bih ni došao da je bilo 0-0, došao sam vas ispoštovati, da se ne priča da bojkotiram. Nezadovoljni navijači su razbili staklo, pogodilo me i rasjeklo. Da ne radimo cirkus, nije bilo fizičkog obračuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 38

VIDEO

Čilić osvojio prvi turnir nakon tri godine i ispisao povijest u Kini!
TAKO JE, MARINE!

Čilić osvojio prvi turnir nakon tri godine i ispisao povijest u Kini!

Fenomenalni Čilić u finalu ATP 250 turnira u Hangzhou pobijedio je Kineza Zhizhena Zhanga (7-6, 7-6) i sa 777. pozicijom na ATP ljestvici postao najniže rangirani tenisač koji je osvojio titulu na ovoj razini
Turci tvrde: Mourinho zaključao Livakovića i igrače Fenerbahčea u svlačionici. Prijetio da će otići
DRAMA NAKON DERBIJA

Turci tvrde: Mourinho zaključao Livakovića i igrače Fenerbahčea u svlačionici. Prijetio da će otići

Portugalac je majstor svog zanata. Kroz cijelu karijeru služio se različitim metodama kako bi probudio svoje igrače, a vidjet ćemo hoće li to biti slučaj i s Fenerbahčeom