Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Sve dok ga nisam i sama počela peći, mislila sam da je to neki nauk...a u stvari je vrlo jednostavno. Kao i za bilo koji drugi recept, što ga ćešće praviš, bolje kužiš gdje i kako korigirati postupak
Više mi ni vaga nije potrebna.
Dk
Ni meni, a za mnoge ove savjete nisam ni znala.
WWG1WGA
Moze li recept, tj. par savjeta. Kada se tocno mjeri (jer jos ne znam od oka), koliko na recimo pola kilograma brasna ide kvasca, vode, secera, ulja. I na sta s Prikaži još ↓
Dk
Pa na pola kilograma ide paketić kvasca, to i piše na omotu...Sad, sve ovisi kakav se kruh želi...ja ulje ne stavljam uopće, vrlo malo soli...pola žličice, šeće Prikaži još ↓
La
Imam probleme sa zglobovima i teško mjesim kruh. Kupio sam kruhomat, sastojke ubaciš unutra i za 3 sata evo svježeg kruha. Za različite vrste samo stisneš drug Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .