Obavijesti
Komentari 18
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Sve dok ga nisam i sama počela peći, mislila sam da je to neki nauk...a u stvari je vrlo jednostavno. Kao i za bilo koji drugi recept, što ga ćešće praviš, bolj Prikaži još ↓
pn
Jedan pekar rekao mi je da je najbolja masnoća svinjska mast, pogotovo domaća. Od te masnoće kruh dobije poseban okus. Ja imam običaj kombinirati mast i maslino Prikaži još ↓
wooly
Meni se dobro digne i tvrd je.
ivica48
Mamin je kruh najbolji
vd
3-2-1 omjer/1 kg brašna 3dcl mlakog mlijeka, 2dcl mlake vode, 1dcl ulja(maslinovog)odvojit malo mlijeka, ubacit 1 žličicu šećera i 1 kocku svježeg kvasca-pustit Prikaži još ↓
VOLBEAT
Puno ste toga napisali (prepisali).. Nije mi jasno zašto puno vike oko šećera i kvasca. Nikad ne stavljam šećer, i kruh ispadne predobar. Evo jedan kratki za sa Prikaži još ↓
StjepanValjak
ako želite dobar kruh nećete pogriješiti Coolinarika Almo Čatlak kako napraviti kruh.Pustite samouke "stručnjake" neka sami uživaju u svojim "receptima".
mirna 33333
ja bih pekla samo da ne treba toliko mijesiti....kad bi bio neki recept sa mikserom :)
Dk
češće*
StjepanValjak
ne jedem kruh
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .