Obavijesti
komentari
Evo razloga zašto u restoranu na tanjur stave komad peršina
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Ovca007_1
Tak je, ja naprimjer, i prigodom posjete erockih i inih portala zvacem persin. Ipak je sirovo meso u pitanju
zivancan
redovno koriščenje peršina,celera,češnjaka,limuna,jabučnog octa,maslinavog ulja i sl.,spriječilo bi te u pregledu navedenih stranica i prisililo redovnom bavlje Prikaži još ↓
kabrit
Ovca pa to je portal kreni live pa zvaci ovak ispadas ko vol kaj preziva pred ekranom
Ovca007_1
Nemrem bit vol, jer je vol kroz jednu kirursku intervenciju ostao bez svojeg klepetala
kabrit
Dobro bik , pobrkam jer nisam u zivo vidjela 😀
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .