Obavijesti
Evo razloga zašto u restoranu na tanjur stave komad peršina
Komentari 39
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Tako je, a onda konobar prokomentira "gle papka, pozderao je i dekoraciju"
Vlad
Mesari su stavljali peršin oko mesa zato što njegov miris odbija muhe. Menta je još bolja ali je peršin pristupačniji.
Ovca007_1
Tak je, ja naprimjer, i prigodom posjete erockih i inih portala zvacem persin. Ipak je sirovo meso u pitanju
Judita👥
stalno koristim peršin u jelu
horseking
Tako je. Škrinje nisu postojale a meso se moralo nekako sačuvati. Isto tako su i jako solili meso.
Dk
Otkrili ste Ameriku.
mrTrobec
Ja obavezno žvačem peršin nakon oralnog sexa,uvijek imam pušlek u đepu kada navečer izlazim u grad
Mala kišna kap
Nema šanse.
Ni
Jugoslavija,neukusno i bezveze ,mislim ono komad persina ili sjeckani persin bacati po tanjuru ,zašto bi itko to više radio ikad
Dk
peršin uklanja neugodne okuse.. da bi se mogli ljubiti nakon jela :)
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .