Obavijesti

Sport

Komentari 8

Opleli po Chelseaju: Potrošili su 650 milijuna eura, a nemaju središnju špicu. To je suludo!

Opleli po Chelseaju: Potrošili su 650 milijuna eura, a nemaju središnju špicu. To je suludo!
4

Suludo je koliko su potrošili na pojačanja, a nemaju središnjeg napadača. Pristup im je bio dobar, ali na ovoj razini morate završiti svoje šanse, kazao je Ferdinand nakon poraza Chelseaja u LP

VIDEO

U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka Chelsea je posrnuo u Dortmundu gdje ih je njemački prvoligaš svladao s 1-0, a gol za pobjedu zabio je čudesni njemački napadač Karim Adeyemi.

Borussia Dortmund - Chelsea FC

Chelsea je iz Benfice doveo argentinskog reprezentativca Enza Fernandeza (22), najboljeg mladog igrača SP-a u Katru, za rekordnih 121 milijun eura što je rekord Premier lige, ali ni on im nije bio od pomoći. 

Strijelac jedinog gola na susretu, Adeyemi, primio je loptu na centru i sjurio se prema protivničkom golu, a ispred njega je bio samo Enzo Fernandez kojeg je sjajno obišao i poslao loptu u mrežu. 

Bivši engleski veznjak Owen Hargreaves (42) kaže da još uvijek ima nade za Chelsea u Ligi prvaka protiv Borussije, ali ističe da je suludo što nemaju centarfora iako su od ljeta potrošili više od 650 milijuna eura.

- Suludo, s obzirom na to da su potrošili 650 milijuna eura i da nemaju središnjeg napadača. Treba im netko tko može zabiti gol  - rekao je Hargreaves.

GER, Champions League, Borussia Dortmund vs. FC Chelsea

Chelsea se nakrcao precijenjenim zvijezdama, a to se baš i nije ispostavilo dobitnom formulom za put prema vrhu. U posljednjih 13 utakmica Chelsea je tek dvaput slavio, a ove su godine u devet utakmica zabili samo četiri gola.

Hargreaves ipak ističe da Chelsea može lako napredovati, ali samo se ako se uspiju popraviti u završnici. 

- Mislim da Chelsea može lako pobijediti u uzvratnoj utakmici, ali Dortmund je opasan, to smo vidjeli. Dominirali su utakmicom u prvom poluvremenu, imali su stvarno dobar posjed, imaju odlične napadače i izgledaju nešto solidnije u obrani - kazao je Hargreaves.

GER, Champions League, Borussia Dortmund vs. FC Chelsea

S njime se složio i bivši engleski nogometaš Rio Ferdinand, danas stručni komentator za BZ Sport. 

- Unatoč svim dobrim prilikama koje su stvorili, bit će razočarani. Morate nešto pozitivno pokušati izvući iz ovoga. Pristup im je bio dobar, ali na ovoj razini morate završiti svoje šanse - kazao je Ferdinand.

Borussia u London nosi vrijedan kapital, a uzvratna utakmica protiv Chelseaja igra se 7. ožujka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 8

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera
PRESUDIO MU BAYERN

Doznajemo: Sergej Jakirović je bivši, Dinamo smijenio trenera

Nakon dvodnevnog sasjedanja u Maksimiru su presudili Jakiroviću. Prvi favorit za nasljednika Niko Kovač za sebe i svoj stožer traži plaću kakvu nije zarađivao niti jedan igrač u Dinamovoj povijesti