Đordano Peršurić proizveo je prve ‘mjehuriće’ početkom 90-ih. Deset godina poslije strast je postala posao, koji sad vode njegove kćeri Katarina i Ana
JEDI, MOLI, VINO
PLUS+
Od strasti do posla: U Višnjanu imaju pjenušac za svačiji ukus
Želiš li bijeli pjenušac od bijeloga grožđa ili možda bijeli od crnoga? Želiš li ružičasti, crveni - ili onaj baš crni? Želiš li ekstra brut, brut, suh, polusuh ili slađi? Želiš li pjenušac za koji je sve grožđe iz iste godine, onaj u kojem dominira vino iz jedne, ali ima i malo nekoga iz druge ili pak jedinstveni pjenušac od malvazije iz tri različite berbe? Što god poželiš, možeš pronaći u vinariji Misal iz Pršurića pokraj Višnjana, jedinoj u Hrvatskoj specijaliziranoj za pjenušava vina.
Odaberi temu koju želiš pratiti
Primaj sve nove vijesti o temi i budi u tijeku