Obavijesti

News

Komentari 6

Ženu u New Yorku upucao bivši? 'Zvala je policiju više puta, bila je u strahu. Uhodio ju je'

Ženu u New Yorku upucao bivši? 'Zvala je policiju više puta, bila je u strahu. Uhodio ju je'

Mlada majka u koju je napadač pucao u glavu iz neposredne blizine dok je u u srijedu u kolicima gurala svoju 3-mjesečnu kćer na Upper East Sideu u New Yorku ranije je prijavljivala bivšeg partnera za zlostavljanje

VIDEO

Mlada majka u koju je napadač pucao u glavu iz neposredne blizine dok je u u srijedu u kolicima gurala svoju 3-mjesečnu kćer na Upper East Sideu u New Yorku ranije je prijavljivala bivšeg partnera za zlostavljanje, piše New York Post. Policija ga sada traži zbog ispitivanja, a njena obitelj uvjerena je da bi on mogao biti ubojica.

Uhodio ju je i uznemiravao, molili su policiju za pomoć

- Uhodio ju je do te mjere da je znao kad je otpuštena iz bolnice Mount Sinai sa kćeri. Zvali smo postaju mnogo puta da kažemo jedinici za nasilje u obitelji da je on uhodi i uznemirava. Iako su znali u kojem stanu živi, nisu ga uspjeli privesti i uhititi. Grad nije uspio zaštititi moju kćer, a policija ju je iznevjerila - ispričala je potresena majka ubijene žene.

Mlada mama gurala kolica s bebom. Prišao joj je s leđa i pucao joj u glavu iz blizine
Mlada mama gurala kolica s bebom. Prišao joj je s leđa i pucao joj u glavu iz blizine

Azsia Johnson (20) policiji je prijavila napad bivšeg dečka, a živjela je u strahu pogotovo nakon što je saznao da je otpuštena iz bolnice s njihovom kćerkom. Neko vrijeme pokušala se sakriti te se preselila u sklonište za žrtve obiteljskog nasilja, ali bivši je nekako uspio doznati gdje živi.

Prijavila ga je za napad

Policija je izdala nalog za njegovo uhićenje nakon što ga je Johnson prijavila da ju je navodno napao 1. siječnja.

Johnson je bivšeg prijavila je policiji na Novu godinu nakon što ju je napao u njegovom domu u Queensu i to dok je bila u šestom mjesecu trudnoće s njegovim djetetom.

Policajci su ga pokušali pronaći, ali nisu uspjeli, tvrde izvori, napominjući da zločin za koji ga se tereti, prekršajni napad, ne podliježe jamčevini te bi vjerojatno bio pušten iz pritvora ubrzo nakon uhićenja.

Kobne večeri trebali su naći da upozna kćerku

Iako ga se bojala željela je da upozna kćer, a rodbini je poslala poruku da ih planira upoznati u srijedu navečer jer se "osjećala loše" što nije uključen u život njihovog djeteta.

Kobne večeri šetala je s djevojčicom u kolicima kada ju je napao čovjek odjeven u crnu majicu s kapuljačom i trenirku. Upucao ju je jednom u glavu i pobjegao.

- Bila je meta. To je bio hitac izbliza u glavu i bilo je opeklina od baruta - rekli su iz policije.

Izvori su rekli da je bivši aktivno zvao članove obitelji dok je bio u bijegu kako bi provjerio bebu, koja je u pucnjavi prošla neozlijeđeno.

Do sada nitko nije uhićen za ubojstvo niti je potvrđen identitet ubojice, ali policija želi ispitati bivšeg partnera te ga smatraju osobom od interesa za ubojstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 6

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku
Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.