Obavijesti

News

Komentari 10

Ubojica supruge i sina iz Raklja preminuo u bolnici

Ubojica supruge i sina iz Raklja preminuo u bolnici
13

Nakon što je ubio suprugu Alenku (41) pa sina Martina (9), Roberto Percan (44) prerezao si je žile. Preminuo je na Uskrs oko 8.30 sati u bolnici

VIDEO

Roberto Percan (44) preminuo je u nedjelju oko 8.30 sati u pulskoj bolnici od ozljeda koje si je zadao nožem u pokušaju samoubojstva. On je u subotu nakon ponoći u kući u Raklju nedaleko od Pule kuhinjskim nožem ubio suprugu Alenku (41) i sina Martina (9), a nakon toga si je prerezao žile.
Mrtvu majku i brata u spavaćoj sobi je na krevetima pronašao 18-godišnji sin Mateo koji se u noći vratio iz sela. Šokiran krvavim prizorom otrčao je do susjeda Andrea Lakovića koji je odmah pozvao policiju. Mateo je nakon liječničke pomoći zbog pretrpljenog šoka, smješten kod tete u Puli.
Nitko još ne zna koji je mogao biti razlog za ovakvo stravično ubojstvo. O ubojici i ubijenima zaprepašteni susjedi imaju samo riječi hvale. Roberto je radio za Istarski vodovod u Puli, dok je ubijena supruga i majka bila prodavačica u obližnjoj Krnici. Međutim, među susjedima ima i onih koji pak kažu da je Roberto znao biti čudan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane
IZ MINUTE U MINUTU

UŽIVO Borba s poplavama nastavlja se u Češkoj, dok se u Mađarskoj pripremaju brane

Jedna osoba se utopila na jugozapadu Poljske, a tisuće su evakuirane preko granice u Češkoj dok obilne kiše u nedjelju nastavljaju padati diljem srednje Europe te izazivati poplave. U Austriji je poginuo vatrogasac...