Bio dva puta. Bolji ćevap je "Kod Dede" u Prečkom.
Dk
Deaktivirani korisnik
21.9.2020.
Odustani
Cemu ovaj clanak ovdje ????!!!
Br
Brucka
22.9.2020.
Odustani
ja kad odem u SA marnem malu samo da izdržim do Travnika e tamo se onda odvalim!
MateCro
21.9.2020.
Odustani
Čuj legenda 😂
NikolaTesla
22.9.2020.
Odustani
U takve "restorane" gdje dolaze ovi kvazi "poznati" ne idem nikada iz principa. Odmah znaš da je hrana precjenjena, a loša, društvo još gore, a posluga bahata "
ako nisi jedan od njih". Bolje se jede kod legendarnog Točka ili Dide, a da o Plješivičkoj kleti, koja je u posebnoj klasi obiteljskih tradicionalnih restorana nit ne pričam. Stvarno sam jeo posvuda u RH i vani, ali za ovog "kralja" još čuo nisam. Vjerojatno radi "gostiju" sam zaobilazio u širokom luku.
Prikaži još ↓
Halo Bing, kako brat
22.9.2020.
Odustani
Zli i pakosni jezici (među koje su spadali i moji djedovi) su nekad za ćevapčirnice govorili ovako; To su
azili za pse lutalice i njihovo vječno počivalište.
Ako ste vidjeli nekog pesonju u radiusu od kilometar oko ćevapčinice, vidjeli ste ga sigurno zadnji put. Keretina je glavni sastojak menija ćevap ugostiteljskog objekta, pogotovo onih na autobusnim i željezničkim stanicama. Pored mesa najboljeg čovjekovog prijatelja, u smjesu se dodaje dosta luka, soje, vegete, bibera, soli, pjeska, pepela, piljevine, i Bog zna čega sve još, da mušteriji utrne jezik, tako da ne osječa đta jede.
Prilozi su posebna priča. Kečap se pravi tako sto se od male tube paradajza specijalnom, nepoznatom tehnologijom dobije 27 litara svetlocrvene tekućine, rjeđe od vode. Senf je verovatno vosak iz ušiju, majonez je domaci, naravno (jajca, ulje i isti taj "senf"). Pored toga, ima jos proslogodišnjeg zelja, pretproslogodišnje zelene salate i mljevene paprike, i opet soli, luka i bibera. I to je to.
Lepinje su uvek "friške", koriste ih bacači diska na atletskim mitinzima...............................Negde u nekom ćevap ugostiteljskom objektu;
Čevap majstor: O "Enver"! Udario auto nekog garu u Paromlinskoj (npr), trči po meso, da ne stigne konkurencija prije tebe".
Prikaži još ↓
ol
os-lega
22.9.2020.
Odustani
Stvarno prejaki gosti za reklamu. Hvala na informaciji da izbjegnem tako što.
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .