Obavijesti

News

Komentari 123

Policija o strašnoj nesreći na Viru: Majka je svojim tijelom spasila ostale, gurala je kolica

Policija o strašnoj nesreći na Viru: Majka je svojim tijelom spasila ostale, gurala je kolica

Brzinu nismo utvrdili, no do prometne nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola koji je kod vozača iznosio 1,75 promila, kaže načelnik postaje prometne policije Zadar

VIDEO

Ružan prizor. Razbacane dječje stvari, sjedalica, i ono najgore, mrtvo tijelo pješakinje. Prema dosadašnjem istraživanju može se reći da je majka svojim tijelom spasila ostale. Udarac je bio prvo u nju dok je gurala kolica ispred sebe, ona je podnijela najveći udarac. Tom prilikom, suprug i ostala djeca su prilikom naleta vozila odbačeni s kolnika na zemljanu površinu, To su bili prizori koje je policija zatekla na mjestu nesreće na Viru, otkrio je za Dnevnik.hr, Dražen Malčić, načelnik postaje prometne policije Zadar.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

[TOP 3 VIJESTI DANA]  Pijan pokosio obitelj, majka (24) umrla: 'Tako draga obitelj puna ljubavi, otišli su se proveseliti s dječicom' 00:56

Još uvijek nije utvrđeno kojom brzinom se kretao automobil kojim je upravljao pijani vozač...

Kumovi obitelji stradale u Viru: 'Bili su divni ljudi, s djecom su išli na odmor. A onda ovo...'
Kumovi obitelji stradale u Viru: 'Bili su divni ljudi, s djecom su išli na odmor. A onda ovo...'

- Brzinu nismo utvrdili, no do prometne nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola koji je kod vozača iznosio 1,75 promila. Riječ je o velikoj koncentraciji alkohola u krvi i prema mojim dosadašnjim iskustvima vozač nije bio svjestan postupka, ali o svemu će nam dati točno mišljenje Centar za kriminalistička vještačenja nakon analize krvi i mokraće - kaže načelnik za Dnevnik.

Načelnik Vira nakon strašne prometne nesreće: 'Monstrumi na žrtvama kupuju poene...'
Načelnik Vira nakon strašne  prometne nesreće: 'Monstrumi na žrtvama kupuju poene...'

- Dosad se ove godine na području općine Vir dogodila 61 nesreća sa dvije smrtno stradale osobe. Prošle godine u istom razdoblju bilo je 64 nesreća, ali s jednom poginulom osobom. Najviše nesreća se događa u ljetnim mjesecima. Policija redovito na području Vira provodi akcije - kazao je. 

Podsjećamo, u prometnoj nesreći na Viru u subotu navečer smrtno je stradala pješakinja, a četiri su osobe ozlijeđene, objavila je zadarska policija. Do nesreće je došlo u 23.40 sati u ulici Put lozica. Kako doznajemo, radi se o obitelji koja se vraćala s lokalne fešte. Kretali su se uz rub ceste na kojoj ne postoji nogostup niti druga površina određena i prikladna za kretanje pješaka, kao ni javna rasvjeta. Na njih je naletio pijani vozač.

Policija je nakon nesreće uhitila vozača (29). Utvrdili su da je vozač izgubio kontrolu nad autom zbog prebrze vožnje te sišao na desnu stranu kolnika. Udario je u kamenje, a potom automobilom nalijeće na pješake. Kako je izvijestila zadarska policija, izmjerili su mu 1,75 promila alkohola u krvi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 123

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.