Obavijesti
Pojeli krivu biljku i otrovali se: Jedan je umro, troje je stabilno
Komentari 46
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

otorinolaringolog / ginekolog
zato ja to rađe pušim, nikad se nezna...
be
"medvjedem luku" ili kako ga ode u Njemackoj zovu Bärlauch-u je trenutno sezona i jako je ukusan...najlakse se prepoznaje po intezivnom mirisu bilog luka kad s Prikaži još ↓
si
i ja sam vegetarijanac s time što sačekam da neka životinjica preradi biljku
Bezobrazno zelene
Eto na, pa sad ti beri kad se ne razumiš....
š1
Joj, joj, opet su ljudi jeli đurđice na salatu, umjesto medvjeđeg luka. Svake godine ista priča. Ljudi, pa dajte malo pazite što berete!
Li
I ja berem sama "mišancu" kako je zovem,ali samo ono što sam sigurna pa mi se do sada ništa nije dogodilo !To divlje trave su jako ukusne !Medvjeđi luk koji jak Prikaži još ↓
pl
ovi što su ubrali u dvorštu kuće su se najvjerojatnije najeli đurđica koje su isto otrovne...ni mrazovac ni đurđica nemaju miris po luku pa mislim kakvi su to o Prikaži još ↓
ZH
ja ga sušim i mješam sa kamilicom i dobre se osječam...jedino me zna brze potirati
NW
Radim u sumi - fina biljka - ima dosta nacina pripremanja(ko voli) ali treba pazit na ovog blizanca otrovnog.
Dk
ja samo divlji radić ,mljac
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .