I ja berem sama "mišancu" kako je zovem,ali samo ono što sam sigurna pa mi se do sada ništa nije dogodilo !To divlje trave su jako ukusne !Medvjeđi luk koji jako podsjeća na češnjak treba protrljati među prstima i ako miriše po češnjaku onda si siguran !Tko ne zna neka se ne upušta u to !
u4
user_46331
19.4.2014.
Odustani
Podržavam tvoj savjet i ja sam prije par dana spremala medvjeđi luk na lešo sa krumpirom izvrstan prilog uz pečeno meso. Ujedno orehnjača ti je za 10 evo sam je
ispekla i super je. Ujedno ti želim blagoslovljen i sretan Uskrs.
Prikaži još ↓
Li
Lina39
19.4.2014.
Odustani
rave,Drago mi je da ti se sviđa orehnjača i ja sam je napravila u dvije verzije-ima jedna sa prhkim tijestom i ona je super jer može trajati i po 2 mjeseca ako
ne pojedu oni za koje je napravljena.Obožavam divlje zelje a medveđi luk mi dođe kao specijalitet !Sretan Uskrs tebi i tvojima !Hvala na čestitkama !
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .