Obavijesti

News

Komentari 9

Odbili Jocinu žalbu jer se boje da bi mogao pobjeći

Odbili Jocinu žalbu jer se boje da bi mogao pobjeći
1

Sreten Jocić, osumnjičeni za organiziranje ubojstva Ive Pukanića, uhićen je u Beogradu 27. travnja. Produljen mu je pritvor, na što se žalio

VIDEO

Vrhovni sud Srbije odbio je žalbu branitelja Sretena Jocića, osumnjičenog za organiziranje ubojstva Ive Pukanića. Glasnogovornica srbijanskog vrhovnog suda Vesna Dabić objasnila je da je vrhovni sud ocjenio ispravnom odluku prvostupanjskog suda o produljenju pritvora Jociću. Kazala je kako osumnjičeni nije imao prijavljen boravak u Beogradu i postoji opasnost od bijega.
- Postoji osnovana sumnja da je Jocić dobio 1,5 milijuna eura za organiziranje ubojstva za koje se kao neposredni izvršitelji sumnjiče Bojan Gudurić i Željko Milovanović - rekla je Dabić. Srbijanski vrhovni sud, po riječima Vesne Dabić, ocjenio je i da bi Jocić mogao nastaviti s kaznenim djelima jer je bio osuđivan u Sloveniji, Nizozemskoj i Italiji. Jocić je u Beogradu uhićen 27. travnja. Zbog težine kaznenog djela, za koje je kazna do 40 godina zatvora, sud je krajem svibnja produljio Jociću pritvor za još dva mjeseca. Jedan od dvojice osumnjičenih za ubojstvo Pukanića, Željko Milovanović, u nedjelju je uhićen u Beogradu. U zatvoru će mu uručiti presudu na 13 godina zatvora zbog ranijih kaznenih djela. Drugi osumnjičeni za ubojstvo, Bojan Gudurić, je u bijegu. Tajnom svjedoku u slučaju ubojstva Ive Pukanića navodno je u utorak navečer gorilo ispred stana, prenosi Jutarnji list. Požar su prvi primjetili susjedi, a izgorjela je i kutija sa reklamnim lecima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9

VIDEO

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali
NOVO ROČIŠTE

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali

Kako 24sata doznaju od dobro upućenih izvora maloljetni ubojica lišen je ikakvih osjećaja i ništa ga ne pogađa, a obitelji ubijene djece i zaštitara prošli su ga tjedan prvi put mogli vidjeti kroz staklo u sudnici.
VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...
STRAŠNO

VIDEO Horor kod Osijeka! Zabio se u kombajn. Policija objavila detalje stravične nesreće...

Cesta je u srijedu navečer bila zatvorena te je policija vraćala sve iz smjera Osijeka natrag prema Vukovaru. Scene s mjesta sudara su strašne. Uništeni automobil i kombajn u koji se auto zabio