DOBAR TEK! Proslavite s nama slavljeničko izdanje magazina za uživanje uz veličanstvenu peku, domaći burek, hrskavo pečenje, čokoladnu tortu...
Najslasnija fešta za 100. broj omiljenog kulinarskog tjednika!
U subotu, 12. siječnja, izlazi 100. broj magazina za uživanje u kojem vam Skuhatćute donosi najbolje od najboljeg. A darujemo vam i 4 vatrena podmetača za sve vas koji ste s nama kuhali svih ovih 100 brojeva!
Na 44 najslasnije stranice izdvojili smo za svakog ponešto. Kuhajte sve što vam srce poželi. Gozbu možete početi nadjevenim palačinkama, slasnom frittatom ili punjenim lukom. Nastavite uz nezaboravna pečenja, složence, pašticade... A svjećicu možete otpuhnuti s omiljenog deserta: čokoladne torte, moussea ili tarta. Uživajte!
U prvom broju magazina Skuhatćute 19. veljače 2011. gastrosezonu otvorili smo knedlama. Otad svake subote stvaramo, tražimo i za vas kuhamo tradicionalna hrvatska, ali i egzotična jela sa svih strana svijeta. Iz tjedna u tjedan tražili smo najnovije gastrovijesti, otkrivali vam tajne slavnih šefova, ali i iskusnih domaćica. U potrazi za savršenim jelovnikom počasno mjesto dali smo i dobroj kapljici. U kutku za vinoljupce za vas smo otvarali i kušali najbolje hrvatske i svjetske boce. Nismo zaboravili ni na vaša remek-djela. Na našem su se savršenom jelovniku našli i vaši recepti. Svaki tjedan biramo i nagrađujemo dva najbolja prijedloga iz vaše kuhinje.
A stotom broju u čast rubrika Život danas vam donosi samo neke od gastrozvijezda koje su vas osvojile. Visoko na top-listi svakako je veličanstveni burek, koji smo pripremili uz puno ljubavi. Nimalo ne zaostaju ni veličanstvena pečenja, slasne nadjevene palačinke i piletina u košuljici od pršuta. Ne zaboravite - Skuhatćute svaki tjedan nagrađuje vaše recepte!
Novi broj Skuhatćute potražite u subotu samo uz 24sata.