Obavijesti

News

Komentari 0

Ljubav prema Ružici daje snagu Hrvoju Matijašiću

Ljubav prema Ružici daje snagu Hrvoju Matijašiću
1

Hrvoje Matijašić (22), osim o oporavku, razmišlja samo o lijepim trenucima provedenim s ljubavi svog života koju je iznenda tragično izgubio

VIDEO

Hrvoje Matijašić (22) stradao je u teškoj prometnoj nesreći koju je 1. kolovoza skrivio pijani Hrvoje Žužić, a njegova djevojka Ružica Pavić (19) je preminula. Nakon tri tjedna rehabilitacije u Varaždinskim toplicama Hrvoje miče rukama i lijevom nogom, a počinje se služiti i prstima lijeve ruke.
- Vježbe su naporne, traju tri sata, ali mi puno pomaže moj fizioterapeut Ivica Hrešć. Muči me i nesanica, a tada razmišljam samo o svojoj Ruži - rekao je Hrvoje.
Posljednje čega se sjeća prije buđenja u bolnici je Ružin osmijeh i bljesak svjetla u retrovizoru. Kaže kako ga sve lijepo što vidi oko sebe podsjeća na izgubljenu ljubav.
- Jedva čekam da dođem na njezin grob, možda će mi biti lakše. Želim da sva sjećanja na Ružu krenu u pozitivnom smjeru, da je se sjećam sa smiješkom na licu, a ne ovako, sa suzama u očima - završio je Hrvoje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku