Obavijesti

News

Komentari 161

FOTO Ovo je mladić koji je s 1.75 promila u krvi na Viru pokosio obitelj i usmrtio mladu mamu!

FOTO Ovo je mladić koji je s 1.75 promila u krvi na Viru pokosio obitelj i usmrtio mladu mamu!

Vozaču (29) su izmjerili 1,75 promila alkohola i uhitili ga nakon nesreće u kojoj je u subotu život izgubila mlada majka (24). Prijeti mu od tri do 15 godina zatvora. Sudac mu je odredio 30 dana istražnog zatvora

VIDEO

U ponedjeljak je na ispitivanje u prostorije Županijskog državnog odvjetništva u Zadru doveden 29-godišnjak osumnjičen za da je skrivio strašnu prometnu nesreću na Viru, kad je automobilom pokosio obitelj i usmrtio mladu majku. 

U tužiteljstvu će ga ispitati zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnih ishodom. Prijeti mu od tri ido 15 godina zatvora.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

[TOP 3 VIJESTI DANA]  Pijan pokosio obitelj, majka (24) umrla: 'Tako draga obitelj puna ljubavi, otišli su se proveseliti s dječicom' 00:56

Bio je pijan

Njemu su izmjerili 1,75 promila alkohola i uhitili ga nakon nesreće u kojoj je u subotu život izgubila mlada majka (24). Zamjenik županijskog državnog odvjetnika Ivica Škara u nedjelju je rekao da će vozača ispitati i zatražiti istražni zatvor.

Sudac istrage odredio mu je 30 dana istražnog zatvora zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Dječak još kritično, oca operirali i stabilno je. Ispitat će vozača koji je pijan usmrtio majku (24)
Dječak još kritično, oca operirali i stabilno je. Ispitat će vozača koji je pijan usmrtio majku (24)

Dječačić se bori za život

Podsjetimo, 24-godišnja majka je poginula, a otac (28) i još troje djece završili su u zadarskoj bolnici nakon što je 29-godišnjak kasno u subotu navečer izgubio kontrolu u Ulici Put lozica, prevrnuo se i naletio na obitelj.

- Noć su svi članovi nastradale obitelji proveli dobro, stabilno, nema pogoršanja što je i najvažnije - rekao je dr. Nediljko Jović iz zadarske bolnice za 24sata u ponedjeljak.

Policija o strašnoj nesreći na Viru: Majka je svojim tijelom spasila ostale, gurala je kolica
Policija o strašnoj nesreći na Viru: Majka je svojim tijelom spasila ostale, gurala je kolica

Policiju šokirale scene

- Dječačić star tri godine još se bori za život, za sada nema komplikacija, ali njegovo stanje je i dalje teško i neizvjesno - kaže Jović.

Liječnici koji se nalaze u timu oko dječaka odlučit će hoće li biti transporta za kliniku u Zagrebu ili Splitu.

Policiju koja je stigla na intervenciju šokirali su prizori koje su zatekli.

- Ružan prizor. Razbacane dječje stvari, sjedalica, i ono najgore, mrtvo tijelo pješakinje. Prema dosadašnjem istraživanju može se reći da je majka svojim tijelom spasila ostale. Udarac je bio prvo u nju dok je gurala kolica ispred sebe, ona je podnijela najveći udarac. Tom prilikom, suprug i ostala djeca su prilikom naleta vozila odbačeni s kolnika na zemljanu površinu, To su bili prizori koje je policija zatekla na mjestu nesreće na Viru, kazao je u nedjelju je za Dnevnik Dražen Malčić, načelnik postaje prometne policije Zadar.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 161

VIDEO

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi
IZLETIO I KOMBI PUN LJUDI

VIDEO Snimke užasa kod Nove Gradiške: Jedan mrtav na A3, potom izletio kombi pun ljudi

NOVA GRADIŠKA Policija je u 2.20 sati dobila dojavu da je na autocesti A3, između čvora N. Gradiška i Okučani, došlo do nesreće u kojoj je poginuo jedan čovjek. Na teren su izašli policija, Hitna i druge žurne službe. Utvrđeno je da su u toj nesreći sudjelovala tri vozila kojima su upravljali strani državljani. Jedan je čovjek poginuo. Na izlazu s autoceste došlo je do još jedne nesreće u kojoj je izletio kombi. - 13 ljudi je pregledano od toga je 9 migranata, dvoje imaju teške ozljede, dvoje je i hospitalizirano , nitko nije životno ugrožen - rekli su nam iz bolnice.