Obavijesti

News

Komentari 18

Curica koju je otac bacio s 9. kata se još bori za svoj život

Curica koju je otac bacio s 9. kata se još bori za svoj život
4

Glasnogovornica ljubljanskog Kliničkog centra Sabina Vrhnjak izvijestila je kako stanje djevojčice (5) koju je otac bacio s prozora devetog kata, nepromijenjeno

VIDEO

Djevojčica (5) koju je otac u nedjelju navečer u Ljubljani bacio s devetog kata kroz prozor i dalje se bori za život.

- Curica leži na Odjelu dječje kirurgije i njezino stanje je nepromijenjeno - kazala je za Zurnal24 glasnogovornica ljubljanskog Kliničkog centra, Sabina Vrhnjak. Iako su u centru za socijalnu skrb znali da je bivši policajac nasilan te da je u siječnju izašao iz zatvora u kojem je bio radi obiteljskog nasilje, kažu da ovakvu tragediju nisu ni približno očekivali.

Podsjetimo, nakon svađe bivših supružnika u nedjelju navečer, žena je pozvala policiju. Policajci nisu uspjeli ući u stan jer se M. T. (42) zaključao s djetetom. Povukli su se jer je prijetio da će baciti kćer kroz prozor ako ne odu. Vatrogasci su postavili zračni jastuk po prozor. Međutim, bijesnom ocu smračio se um. Bacio je djevojčicu toliko snažno da je preletjela zračni jastuk. Pala je na parkirani auto. Policajci su tada pokušali provaliti u stan, ali on ih je preduhitrio. Zaletio se i skočio. Pao je na betonsku ogradu i preminuo.

Muškarac je bio u zatvoru zbog obiteljskog nasilja. Nije dobio otkaz u policiji već su ga samo premjestili. Prva supruga ga je ostavila i potražila pomoć u skloništu za žene, a nastavio je s nasilnim ponašanjem i prema majci djevojčice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku