Obavijesti
članak
Komentari 32
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mi
Kod čišćenja  ribe   riba se  pere  samo  izvana , ne  iznutra , jer  tako se  ispere  sve ono što  &nbs Prikaži još ↓
ns
Ne postim a da postim, poput moje bake, taj dan jela bi samo fetu kruha i pila čistu vodu.
Dk
Kad mi dosadi isti bakalar, kupim drugi.
St
Konačno! Oduvijek mi je bila nerazumljiva ideja "tradicije" jedenja ribe koja ne živi u Jadranu, nego se dovozi s udaljenosti od par tisuća km. Usput: "orahovnj Prikaži još ↓
zvrka1977
Volim ova tradicionalna jela. Jadran pun bakalara kao i Sava, Drava.... Ne kužim kada je i zašto stranjska riba postala dio naše tradicije?
He
Imam štuke, grgeča, smuđa,soma i sarana, cak i glavu bucova,, sve ulovljeno u čistoj vodi, al nemam sastojke s-budget!!? Kako cu sad napravit dobar fiš, evo sav Prikaži još ↓
𝓝𝓽
Niti saran, niti bakalar.
Milokliz
Bakalar 43 eura kila ajde odj
Pastafaristia
Slavonski bakalar - nema boljeg.
t2
kao prvo u fis paprikas ne ide nikakvo ulje niti se glava i rep posebno na luku rade.kao prvo u fis paprikas ide 5 sastojaka:riba,voda,luk,paprika i sol i sasvi Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .