Obavijesti
Tako lako: Ispecite sočna i meka svinjska rebarca na grillu
Komentari 8
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Pa
Sve nešto u prahu, hrpa soli, šećera i ostalih gluposti, a traži se kvalitetno meso! Pa da nabavim kvalitetno meso marinada bi bila luka, češnjaka, malo soli i Prikaži još ↓
dr
Mi nemamo ukus kao Ameri ,, dosta smo bolji od njih u pripremi roštilja a i meso nam je ukusnije.. Tako da svi njihovi začini prikrivaju slabu kvalitetu mesa.
maxim m
aaa jbt.prođe volja za jelom dok se rebra ispeku...
Ge
Hrvatska riječ su rebrica, zapamtite to već jedanput. Zar ne postoji lektor u novinama?
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .