Obavijesti
komentari
Tako lako: Ispecite sočna i meka svinjska rebarca na grillu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

dr
Mi nemamo ukus kao Ameri ,, dosta smo bolji od njih u pripremi roštilja a i meso nam je ukusnije.. Tako da svi njihovi začini prikrivaju slabu kvalitetu mesa.
DominikLivakovic1
Nisi onda pretpostavljam bio na jugu Amerike gdje se radi pravi roštilj sa samo solju i paprom. Brisket, St. Louis ribs, thick cut pork belly, svakojaki steakov Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .