Hahaha. Kažete 220 grama po osobi... Poznajem neke kojima ni kg po glavi nije dovoljno...
YY
YYYYYwwww
21.4.2023.
Odustani
od sve svinjetine prvo istaknuti svinjski but svjedoči o totalnom nepoznavanju svinjetine i roštilja. najbolji komad koji uopće postoji na svinji za roštilj je
VRATINA koju naravno niste niti spomenuli. potom carsko i lungić...
Prikaži još ↓
li
linda123
21.4.2023.
Odustani
Najveća kolijevka roštilja po mom mišljenju je Argentina u kojoj sam bio više puta. Po njihovim rostilj restoranima norma je 2 kg po osobi.
iv
ivan9721
21.4.2023.
Odustani
Od 0.50 kg svježeg mesa dobit cete pecenog tolko kulko oni imaju normativi... 0.50svjezeg mesa po osobi najpouzdaniji nor. bj Mesar
bh
bhorv202
21.4.2023.
Odustani
znaci o kolicini i dalje ne znam, moram svakog individualno pitat kad je zadnje nesto posteno pojeo.
sto se tice redoslijeda stavljanja na resetku, potpuno se
slazem.
sto se tice marinada, hebo ga ti sa maslinovim uljem. pa necu valjda na svinjsko stavljat maslinovo. u 120% clanaka pise iskljucivo maslinovo ulje i nista drugo. ne razumijem to napumpavanje. dobro da niste rekli da u kotlovinu ide isto to.
osobno uzivam ako je morska riba ili plodovi mora pripremljeno na maslinovom ulju. za crveno meso ili piletinu nikako. svinjska mast. tko nije u mogucnosti onda obicno ulje.
znaci, clanak i nije dobar koliko clanak najavljuje
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .