od sve svinjetine prvo istaknuti svinjski but svjedoči o totalnom nepoznavanju svinjetine i roštilja. najbolji komad koji uopće postoji na svinji za roštilj je VRATINA koju naravno niste niti spomenuli. potom carsko i lungić...
Fa
FakultetLIJA
21.4.2023.
Odustani
YYYY.. Svinjski but jedino je dobar u kobasicama i faširanom. Vrat je najbolji i najsočniji dio svinje za roštilj, još ga upajcat večer prije.Nema dalje
. A ovaj što piše živi na desetom katu sa mamom i tatom i sa svojih četrdeset i kusur godina ispekao je maksimum wudy hrenovke sa jajima na tavi naravno u prisustvu oba roditelja
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .