Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

YY
od sve svinjetine prvo istaknuti svinjski but svjedoči o totalnom nepoznavanju svinjetine i roštilja. najbolji komad koji uopće postoji na svinji za roštilj je VRATINA koju naravno niste niti spomenuli. potom carsko i lungić...
Fa
YYYY..   Svinjski but jedino je dobar u kobasicama i faširanom. Vrat je najbolji i najsočniji dio svinje za roštilj, još ga upajcat večer prije.Nema dalje Prikaži još ↓
YY
but je jednostavno presuh za roštilj
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .