Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Mousse od čokolade i avokada: Bez glutena i dodanih šećera

Mousse od čokolade i avokada: Bez glutena i dodanih šećera

Pomiješajte datulje, javorov sirup i ekstrakt vanilije u smjesu dok ne postane glatka. Dodajte zgnječeni avokado i kakao prah te miješajte sve dok ne postane kremasto. Dodajte vodu i obradite smjesu da bude glatka

Ako vam se jede nešto slatko, a pritom želite izbjeći unošenje nezdravih šećera, pripremite fini mousse od avokada, koji će vas oduševiti kremoznošću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mladi Zadranin Josip Tadić stvara jestiva umjetnička djela 01:06

Za ovaj zdravi desert trebat će vam 115 grama datulja, namočenih, 120 ml javorova sirupa, žličica ekstrakta vanilije, 225 grama pasiranog avokada (oko 3 avokada), 90 grama kakaa u prahu i 120 ml vode.

Mekani i fini keksići od limuna
Mekani i fini keksići od limuna

Pomiješajte datulje, javorov sirup i ekstrakt vanilije u smjesu dok ne postane glatka. Dodajte zgnječeni avokado i kakao prah te miješajte sve dok ne postane kremasto. Dodajte vodu i obradite smjesu da bude glatka. Poslužite na sobnoj temperaturi ili ohlađeno. Mousse čuvajte u zatvorenoj posudi u hladnjaku do tri dana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1