Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Bucka.Li
Maslinovo ulje!? Nebi..fala..malo pregorko meso.. dobiva tu gorčini koja nije za meso na roštilju..
st
tebe su dobro presli za maslinovo ulje ,dobila si ulje od "upaljenih " maslina
Bucka.Li
E to nebi znala..nisam ljubitelj maslinovog..ali sam imala priliku peći na njemu..u biti morali smo sve raditi sa maslinovim uljem.. suncokretiovo strogo zabran Prikaži još ↓
st
to peckanje dolazi kad se napravi od maslina koje su zapocele fragmentaciju . nije sve ulje isto.. Obicno bude slatko ,i pitko bez peckanja ,i mozes da umaces s Prikaži još ↓
Bucka.Li
Eto sad barem znam zašto..hvala na informaciji..😉
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .