Obavijesti

Sport

Komentari 28

Mario Carević više nije trener Šibenika! Ekspresno pronašao novi klub i ostaje u HNL-u?

Mario Carević više nije trener Šibenika! Ekspresno pronašao novi klub i ostaje u HNL-u?

Šibenik je preuzeo u ljeto 2023. godine i s njima prošao put od druge lige sve do HNL-a. U sezonu je sjajno krenuo s tri pobjede u četiri utakmice

VIDEO

Mario Carević više nije trener Šibenika. Službenu potvrdu rastanka, klub je potvrdio na stranicama, a još uvijek se ne zna tko će ga zamijeniti na klupi. Sljedeću utakmici Šibenik igra 19. listopada na domaćem treneru protiv Osijeka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hajduk - Šibenik 01:39

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

>> Pročitajte opsežan izvještaj s utakmice Hajduk - Šibenik <<

Carević je preuzeo klupu Šibenika u ljeto 2023., te je klub izveo iz druge lige u prvu HNL. Sezonu je započeo sjajno, s tri pobjede u prva četiri kola, no u posljednje vrijeme momčad iz Zvonimirova grada pokazuje pad forme. U posljednjoj utakmici njegova momčad lako je poražena od Hajduka 4-0.

- Želio bih ovim putem iskreno zahvaliti svim zaposlenicima HNK Šibenik, posebno igračima, stručnom stožeru, navijačima i simpatizerima na izuzetnom iskustvu koje sam doživio. Ovaj period moje karijere ostat će mi u trajnom sjećanju, a posebno emotivan bio je nezaboravan doček na Poljani. Uvijek ću se s ponosom vraćati u Šibenik.

Vjerujem da je u ovom trenutku najbolje rješenje promjena trenera, odnosno dolazak novog lica na klupu Šibenika. Ova odluka rezultat je mojeg dugotrajnog promišljanja i sada smatram da je pravo vrijeme za nju.

Kroz borbu za naslov u drugom rangu i dosadašnje nastupe u SuperSport HNL proživio sam nezaboravne trenutke, želim Šibeniku puno sreće i uspjeha u daljnjem djelovanju - izjavio je Mario Carević za službene stranice kluba.

Odletio i četvrti trener u HNL-u: Gorica otpustila Rajka Vidovića
Odletio i četvrti trener u HNL-u: Gorica otpustila Rajka Vidovića

Već su se ranije pojavile naznake o nesuglasicama između Carevića i kluba, osobito nakon utakmice između Gorice i Šibenika u petom kolu. Prema saznanjima Dalmatinskog portala, upravo bi Gorica mogla biti sljedeće odredište bivšeg igrača Hajduka. Naime, Carević je velika želja predsjednika Gorice, Nenada Črnka, koji je ranije ovog tjedna uručio otkaz Rajku Vidoviću.

VIDEO Hajdukov tinejdžer zabio novu golčinu, Rakitićev prvi gol. Pogledajte rapsodiju na Poljudu
VIDEO Hajdukov tinejdžer zabio novu golčinu, Rakitićev prvi gol. Pogledajte rapsodiju na Poljudu

Odlazak Carevića već je peta smjena u HNL-u. Prvi je s klupe odletio Željko Sopić nakon remija Rijeke s Varaždinom, potom je stradao Ivan Radeljić u Slavenu Belupu. Sergeju Jakiroviću presudila je blamaža od Bayerna u Ligi prvaka, dok je Rajku Vidoviću "glave došao" loš niz od tri poraza u četiri utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 28

VIDEO

Užasna vijest iz Grčke: U bazenu se utopio igrač Panathinaikosa
ISTRAGA U TIJEKU

Užasna vijest iz Grčke: U bazenu se utopio igrač Panathinaikosa

Baldocka je tražila njegova supruga, koja živi u Engleskoj s njihovim djetetom, no nije ga uspjela kontaktirati te se zabrinula
Kulenović srušio Polet, a Bjelica ne može  biti zadovoljan. Rijetki su zaslužili prolaznu ocjenu!
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Kulenović srušio Polet, a Bjelica ne može biti zadovoljan. Rijetki su zaslužili prolaznu ocjenu!

Dinamovu utakmicu u Sv. Martinu na Muri došli su pogledati Leon Benko kao i kompletni stručni stožer Slaven Belupa predvođen trenerom Marijom Kovačevićem. Domaćin je u prvom dijelu imao dva zicera...