Obavijesti
komentari
Mama otkrila trik kako da vaš stari kruh opet bude kao svjež
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Samo domaći. Ne stigne se osušiti jer se uvijek traži feta više.🍞
Dk
Ti ga radiš?
Dk
Da, zadnjih 15 godina.
Dk
Lijepo, ja rijetko
Dk
Moj doprinos za toplinu doma. 🤗
Dk
Budeš mi dala svoj recept 🙂
Dk
Vrlo rado. Zanimljivo je da tijesto izliješ u kalup. Bilo je skeptičnih pogleda kuhara koje imam oko sebe. A onda njami kada probaju. 😉
Dk
Kada ćeš moći napiši mi
Dk
Jutreko ti tamo. ☕🙂Dakle. 800 g brašna, 2 suha kvasca (18 g), 15 g soli, 8 dl vode(može i 2 dl mlijeka pa ostalo vode), 1dl ulja. Sve izmiješati kuhačom da se s Prikaži još ↓
Dk
Hvala ti, zapisao. Kada ga ispečem javim kako je uspio 🙂
Dk
Oki doki. Nemoj da te zbuni to što je tako rijetko tijesto. Mislim da nećeš požaliti. 😉
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .