Obavijesti
Mama otkrila trik kako da vaš stari kruh opet bude kao svjež
Komentari 27
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

PO
Moj domaći kruh se može normalno jesti najmanje sedmicu dana. A taj vaš kemijski jedva da izdrži od jutra do večeri.    A o cjenama da ne govorimo... Prikaži još ↓
mb
pa sad da je to mama izmislila, nije....ja to radim već 30-ak godina
Dk
Samo domaći. Ne stigne se osušiti jer se uvijek traži feta više.🍞
na
da nakon 2 dana je pretvrd
Dk
ae otkrila toplu vodu...
Dk
ja stari kruh koristim za pohanje :) njamii!
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .