Obavijesti

Show

Komentari 5

Maja Šuput i Davor Bilman su otkrili što donosi nova sezona Supertalenta: 'Uzbuđeni smo'

Maja Šuput i Davor Bilman su otkrili što donosi nova sezona Supertalenta: 'Uzbuđeni smo'
3

Da bi kandidat u 'Supertalentu' dobio zlatni gumb, mora biti potpuno drugačiji od drugih, mora biti poseban i imati nešto specijalno, ali definitivno mora odskakati od drugih, objašnjava Maja Šuput

VIDEO

Uhodana ekipa je tu, a nije nedostajalo ni kandidata koji se žele predstaviti u 11. sezoni "Supertalenta", koji bi uskoro trebao krenuti s emitiranjema na Novoj TV. Sve nastupe natjecatelja koji su skupili hrabrost i odlučili pokazati svoj talent pred velikom i vjernom publikom i ove će godine ocjenjivati uigrani žiri kojeg čine Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić. Voditeljski će dvojac biti uigrani Frano Ridjan i Igor Mešin.

- Prije samog početka snimanja uvijek smo jako uzbuđeni. Ne znamo što nas čeka i ne znamo koliko su se drugi članovi žirija promijenili, pa onda ne znamo ni kako ćemo se slagati ove sezone. Želimo ono najbolje za publiku, za nas same i naravno za kandidate, pa je uzbuđenje na nivou - objašnjava Maja Šuput.

Žiri je na snimanjima audicija za jedanaestu sezonu već upoznao nove kandidate i svjedočio njihovim nastupima, a gledateljima najavljuju sezonu prepunu zabave, iznenađenja i šokantnih trenutaka. Slikovito je to opisao Davor Bilman.

- Audicije su krenule kao potočić, a pretvorile su se u bujicu. Osjećam se neopisivo i jedva čekam da krene sezona da gledatelji mogu vidjeti ono što smo mi vidjeli, čuli i osjetili - svim osjetilima - otkriva Davor Bilman koji dodaje da gledatelji u novoj sezoni mogu očekivati ozbiljne talente.

Stiže 11. sezona 'Supertalenta!' 'Pomaknut ćemo granice...'
Stiže 11. sezona 'Supertalenta!' 'Pomaknut ćemo granice...'

Iz produkcije su rekli kako je žiri u proteklim sezonama imao prilike svjedočiti najraznolikijim nastupima i životnim pričama kandidata, ali i dodali kako je ovaj show "nepresušan izvor neočekivanih i iznenađujućih talenata potvrdit će nova sezona koja pomiče granice".

- Prema onome što sam vidjela na audicijama, krenuli smo stepenicu dalje. Definitivno sam vidjela neke talente koji dosad nisu dolazili u našu emisiju, što me jako veseli - tvrdi Maja naglašavajući da su upravo neočekivani i dosad neviđeni nastupi najzabavniji dio ovog showa.

Brojni kandidati stat će na veliku pozornicu s ciljem da izbore prolaz u idući krug natjecanja, a najboljima od njih žiri će dodijeliti zlatni gumb, odnosno direktnu ulaznicu u polufinale. No koji će kandidati toliko impresionirati žiri, tek ćemo doznati.

- Da bi kandidat dobio zlatni gumb, mora biti potpuno drugačiji od drugih, mora biti poseban i imati nešto specijalno, ali definitivno mora odskakati od drugih - objašnjava Maja, a Davor otkriva da je posebno slab na humoristične nastupe.

Gledatelji o seriji 'U dobru i zlu': 'Juričić i Ksenija Pajić su sjajni!'
Gledatelji o seriji 'U dobru i zlu': 'Juričić i Ksenija Pajić su sjajni!'

- Za mene je Supertalent kada te netko zaista uspije nasmijati tako da se smiješ cijelim tijelom i svim organima - objašnjava Davor, koji je upravo to doživio na audicijama za novu sezonu koja uskoro kreće s emitiranjem.

U dosadašnjih deset sezone nagledali smo se svakakvih talenata, onih malo manje talentiranih, a bilo je i netalentiranih. No, uvijek zanimljivo, ponekad očaravajuće, ponekad skandalozno. Svašta se dalo vidjeti od tisuće kandidata koji su prošli kroz Supertalent, no kada članovi žirija najavljuju da u ovoj sezoni možemo očekivati dosad neviđeno, onda bi zaista mogli vidjeti nesvakidašnje talente.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina