Obavijesti

Show

Komentari 2

Stiže 11. sezona 'Supertalenta!' 'Pomaknut ćemo granice...'

Stiže 11. sezona 'Supertalenta!' 'Pomaknut ćemo granice...'
4

U proteklih deset sezona 'Supertalent' je kao jedan od najdugovječnijih i najuspješnijih zabavnih showova postao sinonim za vrhunsku zabavu

VIDEO

Najgledanija zabavna emisija 'Supertalent' uskoro se vraća na male ekrane s jedanaestom sezonom te u velikom stilu ulazi u novo desetljeće emitiranja donoseći brojne nevjerojatne, šokantne i dosad neviđene talente.

Španjolski supertalent prekršit će njemački zakon?! 'Furiji' prijeti kazna od čak 30.000 €
Španjolski supertalent prekršit će njemački zakon?! 'Furiji' prijeti kazna od čak 30.000 €

U proteklih deset sezona 'Supertalent' je kao jedan od najdugovječnijih i najuspješnijih zabavnih showova postao sinonim za vrhunsku zabavu, a potraga za talentima koji će oduševiti, raznježiti i iznenaditi gledatelje ponovno počinje! 

Nepredvidive i neočekivane točke popraćene smijehom, zabavom i emotivnim trenucima uskoro će preplaviti veliku pozornicu 'Supertalenta', a o sudbini kandidata odlučivat će četveročlani žiri kojeg čine Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić.

Svaki kandidat predstavit će svoj talent pred budnim okom uhodanog žirija koji će među brojnim sudionicima odabrati najtalentiranije za prolazak u idući krug natjecanja, a najbolje od najboljih nagraditi zlatnim gumbom, odnosno direktnom ulaznicom za polufinale showa.  

- Prije početka snimanja showa uvijek smo uzbuđeni jer nikad ne znamo što nas čeka. Želimo stvoriti najbolju zabavu za publiku, nas same i, naravno, za naše kandidate. Jedva čekamo da krene sezona da gledatelji mogu vidjeti što smo im pripremili - poručuje žiri 'Supertalenta', dodajući kako će nova sezona pomaknuti granice i zakoračiti korak dalje u odnosu na prethodne.  

Maja Šuput Tatarinov otkrila je detalje susreta s legendarnim Mišom Kovačem: 'Raspričao se'
Maja Šuput Tatarinov otkrila je detalje susreta s legendarnim Mišom Kovačem: 'Raspričao se'

Osim novih talentiranih natjecatelja i uigranog žirija, za najbolju zabavu pred malim ekranima pobrinut će se voditeljski dvojac Frano Ridjan i Igor Mešin koji također najavljuju eksploziju pozitivne energije u novoj sezoni u kojoj će svoju kartu za prolazak u daljnje natjecanje nastojati izboriti plesači, pjevači, glazbenici, imitatori, iluzionisti, kao i natjecatelji s nikad viđenim talentom.

Tko će od njih impresionirati, rasplakati, a tko naljutiti žiri, ne propustite doznati uskoro na Novoj TV!  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO