Ugostitelj sam i u poslu sam. već nekih 20-ak godina. Od toga 10 na rukovodećim pozicijama Cruise kompanija. Moram se složiti sa tekstom i da, to se dešava u lo
w budget restoranima, ali restoranima više klase hvataljke, plastične žlice za stavljanje hrane itd... mijenjaju se često, buffet je zaštićen plastičnim štitnicima upravo zbog kihanja i sl. Hrana je na liniji maksimalno 4 sata, ali naravno uvijek se nađe bisera koji požele hranu uzeti rukom. U pravilu, ja bih se više bojao a la carte restorana i hrane koja stoji duže i nezna se kad će se prodati. Na švedskom stolu je obrtaj sigurno veći 😉
Prikaži još ↓
fliko
14.3.2021.
Odustani
Veći probljem su gosti os švedskog stola, ljudski bezobrazluk je potcijenjen
Dk
Deaktivirani korisnik
14.3.2021.
Odustani
Ima l' u restoranu sabora 'Švedski stol' ?
Momentum91
14.3.2021.
Odustani
Radio sam i u restoranima i hotelima kao konobar sezonski,reću vam samo,maksimalno izbjegajite takva mjesta,a ako već idete katkad,probirajte samo određenu hran
u koja se izvadi iz tvorničke kutije i peče,morsko izbjegavajte obavezno,kolače i slatko jedite samo isključivo u slastičarnama koje su namjenjene za to,roštilj možete tipa pljeskavica,nebih vam ni piletinu preporučio,Salate nikako,pršut,slanina,pečenica nemojte.Pecivo koje je tek ispečeno sa nečim ili bez to je isto ok.
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
14.3.2021.
Odustani
Indijski su najgori 100% 🤢🤮! Kineski su skoro uvijek dobri! 😊
Il
Illaminat
14.3.2021.
Odustani
Stol zapravo nije iz Švedske?
po
pokra
14.3.2021.
Odustani
al uvjek je fino
aj
ajetodoo
15.3.2021.
Odustani
Ako je kineska kuhinja najurednija , kakve su tek druge. Bio sam u dosta kineskih kuhinja, kao serviser, tamo gdje gosti nemaju pristup, i stekao sam takvo mišl
jenje da iz te kuhinje nebih pojeo ni jaje kuhano u ljusci.
Prikaži još ↓
Pobotchnick Leeyoobo
14.3.2021.
Odustani
Nikad nisam jeo salatu s kurtonima
Zl
ZlatkoIvaniš
14.3.2021.
Odustani
Kuhar sam i nikada ne poslužujem ljudima ono što ni sam nebi htio jesti,to mi je moto i tako radim sada. Ali prije sam radio u Njemačkoj kao pomoćni kuhar,toćni
je kod Munchena u jednom selu Grassbrun. Tu hranu ni psima nebi davao da jedu. Pomes nepojeden od gosta nedao bog da ga baciš nego se skupljao u jednu zdjelu i ponovo u fritezu,nepojedeni luk i ajvar isto, đuveđ riža se vraćala sa tanjura i podgrijavala u mikrovalnoj po10 puta. Stare salvete s kojima su se gosti brisali su se skupljale u jednu kutiju i služile za čišćenje nape. Meso,ćevapi i ostalo dok nije oživjelo i poćelo režat na tebe se je uredno posluživalo. Dernjava i galama i natjeravanje u restoranu od jutra do mraka.Nije ni čudo da je došla korona kakav napoj se poslužuje ljudima. Bježite ljudi iz njemačke glavom bez obzira.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .