Kuhar sam i nikada ne poslužujem ljudima ono što ni sam nebi htio jesti,to mi je moto i tako radim sada. Ali prije sam radio u Njemačkoj kao pomoćni kuhar,toćnije kod Munchena u jednom selu Grassbrun. Tu hranu ni psima nebi davao da jedu. Pomes nepojeden od gosta nedao bog da ga baciš nego se skupljao u jednu zdjelu i ponovo u fritezu,nepojedeni luk i ajvar isto, đuveđ riža se vraćala sa tanjura i podgrijavala u mikrovalnoj po10 puta. Stare salvete s kojima su se gosti brisali su se skupljale u jednu kutiju i služile za čišćenje nape. Meso,ćevapi i ostalo dok nije oživjelo i poćelo režat na tebe se je uredno posluživalo. Dernjava i galama i natjeravanje u restoranu od jutra do mraka.Nije ni čudo da je došla korona kakav napoj se poslužuje ljudima. Bježite ljudi iz njemačke glavom bez obzira.
Dk
Deaktivirani korisnik
14.3.2021.
Odustani
Nevjerovatno, jeste li bar prijavili taj restoran? Jer ne smijemo zaboraviti da u restoran dolaze i djeca te se ista mogu otrovati tako sta znate i sami. Napisi
te bar anonimno recenziju preko googla za taj restoran ako nista.. P.S. sa zadnjim se ne slazem, ako je jedan restoran takav ne znaci da su svi. P.S. 2 - Jeli vlasnik bio "nas" R´vat?
Prikaži još ↓
fraulein
14.3.2021.
Odustani
ajme uzas, podgrijavati djuvedj je najopasnije jer se riza ne smije ponovo grijati, vjerujem da su mnogi imali proljev i povracanje nakon toga
pž
pero-ždero
14.3.2021.
Odustani
Evo ja sam radio samo par mjeseci u Njemačkoj kao pomoćni kuhar, na samom početku po dolasku. Restoran je bio u sklopu hotela, u jednom manjem mjestu, a sve u v
lasništvu njemačke obitelji. Moje iskustvo je potpuno drugačije, jer me upravo baš sve začudilo da se sve što se vrati sa stolova baci. Moram priznati da se nisu samo bacale knedle u vrijeme Martinja koje su se posluživale u zasebnim zdjelama i mast koja se posluživala za predjelo, ostalo se sve bacalo, salate, pomes meso, krumpir...
Prikaži još ↓
fraulein
14.3.2021.
Odustani
Izgleda da ne rade svi isto, ali ako jedan restoran drzi do ugleda, stekao je stalnu klijentelu to da poslužuje otpatke samo ce njemu stetiti jer kad tad ce se
netko otrovati od takve hrane a kad se jednom to dogodi dobra reputacija restorana ode u nepovrat, da ne pričam o tužbama i zatvaranju restorana od strane inspekcije
Prikaži još ↓
Dk
Deaktivirani korisnik
14.3.2021.
Odustani
a vlasnik restorana je sigurno neki domaći "balkanac" ili turčin
Dk
Deaktivirani korisnik
15.3.2021.
Odustani
Mene samo cudi sto ovaj doticni gore sta je ovo napisao se sada ne javlja na moje pitanje jeli prijavio restoran? Pa radi se o ciljanom mogucem trovanju ljudi.
Ako ne zeli on budem ja. Msm apsurd, radio je tamo, vidio to sve i nista ocito.. Neka me ispravi (cemu se iskreno nadam) ako grijesim.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .