![Zapečena brokula sa slaninom, parmezanom i finim njokima](https://img.24sata.hr/l8tobvfBMqk3_DQaIlXeT_QSct8=/414x267/smart/media/images/2020-40/brokula40969646-l_eY9aLsS.jpg)
Ovo jelo odličan je izbor jer je u isto vrijeme vrlo ukusno i prepuno vitamina i minerala. Za pripremu treba manje od sat vremena, a slanina i parmezan dat će jelu posebnu aromu
Lifestyle
Komentari 0Ovo jelo odličan je izbor jer je u isto vrijeme vrlo ukusno i prepuno vitamina i minerala. Za pripremu treba manje od sat vremena, a slanina i parmezan dat će jelu posebnu aromu
Očišćenu i na komade izrezanu brokulu i cvjetaču stavite kuhati u kipuću slanu vodu. Nakon par minuta, blanširanu brokulu ocijedite i stavite na malo bešamel umaka u posudu za pečenje.
Pospite sjeckanom slaninom, posložite kuhane njoke i prelijte sve preostalim bešamelom.
Pecite u zagrijanoj pećnici na 180° C, oko deset minuta. Kad se zažuti posipajte parmezanom, prelijte vrućim maslacem i poslužite.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+