Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Vladimir je član Oranža: Čitam sve i još dobijem super kupone

Vladimir je član Oranža: Čitam sve i još dobijem super kupone

Pratim sport. Svakako ću ga još više pratiti tijekom Europskog prvenstva, kaže Vladimir koji se pretplatio na Oranž i dobio super popuste u vrijednosti od 72 eura

VIDEO

Uvijek čitam 24sata, a od sada mogu čitati sve jer sam se pretplatio na Oranž, kaže Vladimir Kožić (35) iz Lučkog koji se bavi nautičkom mehanikom.

POGLEDAJTE VIDEO: Matea bira Oranž 

Pokretanje videa...

Matea za Oranž 00:15

PLUS sadržaj sad mu je dostupan kao i sav drugi. Od sada kao pretplatnik može čitati feljtone, komentare, reportaže, analize i intervjue bez ikakvog sputavanja.

- Pratim sport. Svakako ću ga još više pratiti tijekom Europskog prvenstva. Rado čitam i recepte jer sam gurman te obožavam hranu i kuhanje. Aktivan sam. Često planinarim i boravim u prirodi pa mi je važna prognoza vremena koja je uvijek dostupna. Plešem u plesnom centru Salsa fusion by Nataša pa uvijek volim pročitati inspirativne priče plesača i drugih koji se bave scenskim poslom - kaže Vladimir.

Nita je u Oranž klubu: Kupone ću potrošiti na svoje prijatelje
Nita je u Oranž klubu: Kupone ću potrošiti na svoje prijatelje

- Sve što mi treba kako bih ostao informiran je na 24sata. Imam aplikaciju i notifikacije pa uvijek budem u toku. Od zabavnog sadržaja super mi je Djevojka dana. Opisi me uvijek zabave - kaže Vladimir.

Osim super sadržaja, uz Oranž je dobio i odlične kupone koje će, kaže, svakako iskoristiti.

- Super će mi doći kupon za Lidl. Svakako često obavljam kupovinu pa nije za baciti. Wolt kupon ću iskoristiti za gablec na poslu - kaže Vladimir i dodaje:

- Mislim da je ovo odlična prilika jer se za 17 eura dobije 72 eura kupona i godinu dana se čita neograničeno sadržaj na portalu. Vidim da su ovdje i drugi popusti pa ću svakako sve proučiti i iskoristiti sve što mi paše ili podijeliti s najbližima.

Osobni kuhar Nenad je u klubu Oranž: 'Sada mogu čitati sve'
Osobni kuhar Nenad je u klubu Oranž: 'Sada mogu čitati sve'

Ne propustite ovu priliku jer svakog novog korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuju Wolt kupon od 13 € i ulaznica za izložbu “Od boemstva do vječnosti”, koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. Super paket Oranža obuhvaća i druge kupone, kao što su 15 € kupon za Lidl, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

'Milijarder je platio tisuće eura da me pretvori u svoju ženu iz snova, a onda je - nestao'
PROMIJENILA TIJELO

'Milijarder je platio tisuće eura da me pretvori u svoju ženu iz snova, a onda je - nestao'

Upoznala je gospodina X četiri godine ranije, nakon što joj je poslao e-mail u kojem je rekao da je želi rezervirati na sat vremena. Iako više nisu u kontaktu, jako mu je zahvalna