Osobni kuhar Nenad je u klubu Oranž: 'Sada mogu čitati sve' | 24sata
Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Osobni kuhar Nenad je u klubu Oranž: 'Sada mogu čitati sve'

Osobni kuhar Nenad je u klubu Oranž: 'Sada mogu čitati sve'

Za samo 17 € cijelu godinu možete neograničeno čitati PLUS sadržaj na portalu 24sata. Postanite i vi dio Oranž obitelji te čitajte feljtone, kolumne, analize, reportaže i intervjue naših najboljih novinara

VIDEO

Imam jako puno obaveza. Otkad vodim vlastiti posao malo je slobodnog vremena, ali uvijek ga pronađem kako bih bio u tijeku s najnovijim vijestima iz Hrvatske i svijeta, kaže nam osobni kuhar Nenad Kralj (35) iz Zaboka, vjerni čitatelj 24sata koji je postao i pretplatnik na Oranž te sad neograničeno čita sadržaj koji mu se sviđa.

POGLEDAJTE VIDEO: Matea obožava Oranž

Pokretanje videa...

Matea za Oranž 00:15

- Pročitam vijesti, ali i zabavan sadržaj. Osobni sam kuhar pa me zanimaju hrana i recepti. Obožavam raditi startere i kruh pa uvijek volim biti inspiriran idejama drugih - kaže Nenad, koji je, osim neograničenog sadržaja, uz Oranž, dobio i odlične kupone.

- Super mi je kupon za Lidl. Stalno kuham pa tako stalno odlazim i u šoping po trgovinama i tržnicama pa mi je taj kupon dobro došao - kaže Nenad.

Uz to, dobio je i druge kupone, a jedan od njih je i 13 € za Wolt.

- Stalno sam u kuhinji, što za posao, a obožavam kuhati i prijateljima tako da rijetko kuham sam za sebe. Stoga Wolt nije loša opcija kad trebam nešto pojesti, a umoran sam - kaže Nenad, koji će sigurno iskoristiti svoje kupone i druge popuste.

Za samo 17 € cijelu godinu možete neograničeno čitati PLUS sadržaj na portalu 24sata. Postanite i vi dio Oranž obitelji te čitajte feljtone, kolumne, analize, reportaže i intervjue naših najboljih novinara.

Karla (27) je Oranž obradovao: Osim odličnih sportskih analiza, dobio sam i predobre kupone...
Karla (27) je Oranž obradovao: Osim odličnih sportskih analiza, dobio sam i predobre kupone...

Ne propustite ovu priliku, jer svakog novog korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 13 € i ulaznica za izložbu "Od boemstva do vječnosti", koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. Super paket Oranža obuhvaća i druge kupone, kao što su 15 € kupon za Lidl, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Kakav je osjećaj umiranja? Evo što o tome kažu istraživanja
VIŠE JE FAZA

Kakav je osjećaj umiranja? Evo što o tome kažu istraživanja

Mnogi su ljudi tijekom povijesti proveli svoje živote pokušavajući shvatiti što se događa kada umremo. Iako postoji mnogo teorija, niti jedna još nije dokazana
Dnevni horoskop za četvrtak 4. srpnja: Bik će zadiviti šefove, a Lav ne smije dramatizirati
ZVIJEZDE DONOSE...

Dnevni horoskop za četvrtak 4. srpnja: Bik će zadiviti šefove, a Lav ne smije dramatizirati

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 4. srpnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje