Obavijesti

Lifestyle

Komentari 3

Ususret ljetu punim plućima: Super trik kako napuhati bazen

24sata placeholder

Claire Wilcockson, iz Švedske, na Facebook grupi 'Extreme Bargaining and Coupouns UK' je podijelila pametan trik - otkrila je kako da napravite svoju 'pumpu' u samo trideset sekundi

Claire je podijelila dvije fotografije - jednu fotografiju izrađene 'pumpe' i drugu sliku njezinog psa kako leži u napuhanom bazenu. Ona napominje da bi fen trebalo staviti na opciju hlađenja, odnosno puhanja hladnog zraka.

- Sačuvajte si nekoliko novčića pri kupnji skupe pumpe. Odrežite bocu soka i upotrijebite sušilo za kosu (naravno, provjerite da je postavljeno na opciju hlađenja)! Napuhala sam bazen u manje od pola minute - napisala je Claire.

Objava je brzo skupila više od tri tisuće lajkova i tisuću komentara u kojima su ljudi hvalili njezin vješt trik.

- Ne moram više posuđivati tvoju pumpu - rekla je jedna osoba označavajući prijatelja u komentaru.

Druga je dodala da Claire nije jedina koja koristi sušilo za kosu.

Napravite prirodni sprej protiv znojenja i neugodnog mirisa
Napravite prirodni sprej protiv znojenja i neugodnog mirisa

- Spašava nas da nam ne eksplodiraju pluća - napisao je treći korisnik, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
Uz ove trikove kućni ljubimac će lakše podnijeti pucnjavu petardi
BIT ĆE VAM ZAHVALNI

Uz ove trikove kućni ljubimac će lakše podnijeti pucnjavu petardi

Iako su petarde i vatrometi neizbježni u ovom razdoblju godine, važno je da učinite sve što je u vašoj moći kako biste ublažili stres kod svog ljubimca i učinili mu ovaj period što podnošljivijim
Kako pripremiti najbolji odojak iz pećnice - hrskav i jako sočan
TOP SAVJETI

Kako pripremiti najbolji odojak iz pećnice - hrskav i jako sočan

Iako mnogi izbjegavaju pečenje odojka u pećnici, uz naše savjete njegova je priprema vrlo jednostavna i laka. Nakon što ga ispečete, uživat ćete u hrskavoj korici i mekom, sočnom mesu koje se topi u ustima