Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Ukusno i lagano: Ljetni omlet s rajčicama i šampinjonima

Ukusno i lagano: Ljetni omlet s rajčicama i šampinjonima

Razmutite jaja te kratko pirjajte rajčice, papriku i šampinjone na zagrijanom ulju pa začinite s peršinom i bosiljkom. Neka sve malo omekša pa prelijte razmućenim jajima

VIDEO

Ovaj recept bit će dovoljan za četvere ljudi, a sama priprema traje oko 15 minuta. Ovaj lagani obrok odličan je za velike vrućine, kakve vladaju ovih dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Na pulskoj tržnici propremljena fritaja od 1500 jaja i 10 kilograma šparoga 00:55

Priprema:

Papriku očistite, rajčice pofurite i ogulite im kožicu, uklonite sjemenke i narežite na kockice. Šampinjone narežite na kriškice. Razmutite jaja te kratko pirjajte rajčice, papriku i šampinjone na zagrijanom ulju pa začinite s peršinom i bosiljkom. Neka sve malo omekša. Prelijte razmućenim jajima i pustite da se omlet zapeče.

Salata od mesnih okruglica i ljetnog povrća za vruće dane
Salata od mesnih okruglica i ljetnog povrća za vruće dane

Sastojci:

6 jaja, svježa crvena paprika, 3-4 rajčice (ili cherry rajčice), svježi bosiljak, svježi peršin, 5-6 većih šampinjona, maslinovo ulje, sol, mljeveni papar

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Nakon što probate kajganu s ovim dodatkom, nikad ju više nećete pripremati bez njega
SAVRŠENSTVO OKUSA

Nakon što probate kajganu s ovim dodatkom, nikad ju više nećete pripremati bez njega

Kajgana je jedno od najbržih rješenja za doručak ili ručak, a osim jaja, malo mlijeka, soli i papra kojima ćete ju začiniti, možete joj dodati neke začine i namirnice koje povećavaju kremoznost