Razmutite jaja te kratko pirjajte rajčice, papriku i šampinjone na zagrijanom ulju pa začinite s peršinom i bosiljkom. Neka sve malo omekša pa prelijte razmućenim jajima
Ukusno i lagano: Ljetni omlet s rajčicama i šampinjonima
Ovaj recept bit će dovoljan za četvere ljudi, a sama priprema traje oko 15 minuta. Ovaj lagani obrok odličan je za velike vrućine, kakve vladaju ovih dana.
POGLEDAJTE VIDEO:
Pokretanje videa...
Priprema:
Papriku očistite, rajčice pofurite i ogulite im kožicu, uklonite sjemenke i narežite na kockice. Šampinjone narežite na kriškice. Razmutite jaja te kratko pirjajte rajčice, papriku i šampinjone na zagrijanom ulju pa začinite s peršinom i bosiljkom. Neka sve malo omekša. Prelijte razmućenim jajima i pustite da se omlet zapeče.
Sastojci:
6 jaja, svježa crvena paprika, 3-4 rajčice (ili cherry rajčice), svježi bosiljak, svježi peršin, 5-6 većih šampinjona, maslinovo ulje, sol, mljeveni papar