Obavijesti

Lifestyle

Komentari 7

Ukusna gusta juha s porilukom

Ukusna gusta juha s porilukom
1

Pripremite poriluk, krumpir, luk, mrkvu, kosti pečenog pileta, ulje, sol i svježi peršin za ovu prefinu juhu. Izdvojite sat vremena da je napravite i oduševite ukućane

Ovaj recept količinski je dovoljan za okrijepu 6 ljudi ukusnom juhom, a za pripremu će vam trebati oko 55 minuta. Pripremite povrće i skuhajte ovu neodoljivu juhu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Pripreme za kuhanje za Olimpijske igre 04:22

Sastojci:

6 kom poriluk, 3 kom krumpir, 1 kom luk, 2 kom mrkva, 2 kom kosti od pečenog pileta, maslinovo ulje, sol, listići svježeg peršina

storyeditor/2024-09-13/113729661_l_normal_none.jpg

Priprema:

Za temeljac, kosti od dva pečena pileta stavite u lonac s puno vode. Dodajte peršin i malo soli. Poklopite i kuhajte pet minuta nakon što zakipi. Pokupite pjenu s vrha, procijedite i stavite sa strane. Sitno nasjeckajte luk i dinstajte ga na laganoj temperaturi na maslinovom ulju.

Idu li jaja u vodu odmah ili kad proključa? Evo kako je ispravno
Idu li jaja u vodu odmah ili kad proključa? Evo kako je ispravno

Maknite s vatre prije nego što krene poprimati smeđu boju. Na luk dodajte poriluk narezan na kolutiće, mrkve i krumpir te ulijte temeljac. Posolite prema ukusu, pustite da zavrije i kuhajte dok lagano ključa oko 20 minuta. Nekoliko minuta prije kraja možete dodati komade bakalara.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 7