Obavijesti
komentari
Kuhate li tjesteninu u vodi s uljem, radite veliku pogrešku
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

stipo1304
e moj samoprozvani chef, ulje se ne dodaje kako bi se spriječilo lijepljenje tjestenine, već da bi se digla točka vrelišta vode. Tj da bi se ključanje vode dogodilo na nešto višoj temperaturi
us
Jes ti kuvar ili fizičar?
stipo1304
i jedno i drugo, hehehe
little John
Nije li isti efekt ako poklopimo lonac?
Kv
znači, dodaš ulje i tada voda ne vrije na 100 stupnjeva? zamisli! :D i još te molim da nam objasniš zašto bi to bilo važno za tjesteninu, da kuha na više od 100 Prikaži još ↓
little John
Stipo misli da kuha punicu, a ne tjesteninu😀
vo
stipo..ne prdi.
stipo1304
eto još jedno vaše neznanje po pitanju kuhanja, naravno da nije isto kad kuhate na nižuj ili višoj temp. sad da Vam ne objašnjavam sa kemijskog i fizikalnog sgt Prikaži još ↓
vo
stipo..ne prdi! Zna cijeli svijet da se ulje(neki)stavljalo u vodu da se nebi tjestenina zalijepila,nikakav drugi razlog.....
stipo1304
pročitaj ponovno tekst i moj prvi komentar
vo
jesam i???
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .