Obavijesti
članak
Kuhate li tjesteninu u vodi s uljem, radite veliku pogrešku
Komentari 50
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
posudite mi gospon kuhara za tjesteninu 😀
lički
To znamo vec godinama
DominikLivakovic1
Prema Talijanima, veliki prstohvat morske soli (praktički šaka), 5L vode za 500 grama tjestenine. Ali to je apsolutno nepraktično za kućnu upotrebu. Litru i pol Prikaži još ↓
ch
A jeste naporni s tom tjesteninom
Dk
Ja sam profi kuhar već 20 godina,ne sjećam se da sam ikad stavljao ulje u vodu za paštu,to je mit ko što reče kuhar gore!!!
vo
Tako je,kakvo ulje u vodu.
Dk
Nikad nisam kuhala tjesteninu s uljem u vodi a sol ne dodajem u vodu jer voda sporije zavrije.sto ce mi sol u vodi pa tjestenina je vec slana. Najvise volim kuh Prikaži još ↓
stipo1304
e moj samoprozvani chef, ulje se ne dodaje kako bi se spriječilo lijepljenje tjestenine, već da bi se digla točka vrelišta vode. Tj da bi se ključanje vode dogo Prikaži još ↓
ARMAGEDON
Konkretno ne slažem se da se pašti u vodu ne doda malo maslinova ulja jer onda to više nije mediteranska kuhinja.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .