Obavijesti
Tajne tehnike poznatih kuhara za najsočnije meso i pečenje
Komentari 63
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Dk
Kad bi mi ovo netko pripremio prihvatio bih rizik degustacije:)
lu
ja bi to ipak rađe na roštilj, jedva čekam tamo negdi za mjesec dana da otvorim sezonu :)
svejedobro
Ja sam za degustiranje :)
Tr
Za sva jela, ne samo za ovo, treba uložiti volje, vremena i ljubavi . Razlika između :"pa da se pojesti", "fino je" i "fantazija" može se napraviti na najjedno Prikaži još ↓
mi
pa nije baš da nam je otkrio toplu vodu:))) mmmm biftek u zelenom papru, po mogućnosti manje pečen, to je fešta za nepce:))))
šaptačica
može jedan chef za doma? :))
ar
"chef Ryan Hutmache" što je to chef? može li autor teksta prevesti na hrvatski?
giustizia
Idem probat odmah napravit filetto alla Welington :)
CU
Znam ponešto o tome ali ne prakticiram baš često..Samo kad imam inspiraciju..:))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .