Obavijesti
komentari
Tajne tehnike poznatih kuhara za najsočnije meso i pečenje
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

giustizia
Idem probat odmah napravit filetto alla Welington :)
PatriciaMorrison
Kad bude gotovo,pozovi me:))
PatriciaMorrison
Ili ako ti zatreba pomoć,tu sam.)
PatriciaMorrison
Hoho,ti se stvarno bacila u spremanje:))
CU
Baš sam se htjela najavit. Jel ima i za mene?..:)))
PatriciaMorrison
Budemo pričekale da bude finito:)
CU
Izgleda da se ona baš prihvatila posla..Ili fino masti brk i smije se...:)))
giustizia
Eeeevo - samo jos da zapecem u pecnici , 8 minuta na 210°C - i to je to :) Dodjite da vidite ko je master cheff :))
CU
ooooo moramo i to probati..već mi miriše:))
PatriciaMorrison
pa napokon1 ne mogu više dočekati.Ti spremi,ja nosim butelje :)) Jedva čekam da omastim brk:)
giustizia
Postavljam stol za cetvero :)
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .