Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Tajne pripreme slastica od jagoda i recepti: 'Za Fraisier tortu dobro ohladite kremu'

Tajne pripreme slastica od jagoda i recepti: 'Za Fraisier tortu dobro ohladite kremu'

Violinistica i slastičarka Tereza Alabanda otkrila nam je tajne pripreme slastica s jagodama koje se slažu s okusima vanilije, mente, badema... Imali smo priliku vidjeti kako nastaje njezina varijanta Fraisier torte

Jagode su još u prvom stoljeću slavili rimski pjesnici Vergilije i Ovidije, no ne kao hranu, nego kao ukras. Od antike pripisivala su se ovom voću brojna ljekovita svojstva. Šumske jagode jele su se od davnina, smatra se, u manjim količinama jer plodovi su bili mali i žilavi, često i bez okusa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0