Obavijesti
Tajna savršene pizze i deserti za pola sata u Skuhatćute
Komentari 35
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

lu
možda neki drugi put, danas orada na roštilju............samo da nebude kiše
iPsy
to kako ja pizzu volim nije uopće za pričat... tanko jače pečeno tijesto... barem 2 vrste sira i 2 vrste salame jedna ljuta jedna obična, gljive čak i ne mora.. Prikaži još ↓
me
Obožavam pizzu, u svim varijantama!
popit ću ti krv
tajna savršene je u tijestu,gore po volji:)
VlatkaHunjet
nema nesavršene pizze
No.1
Tajna dobre pizze je u krušnoj peći i temperaturi od 400 ili više C. Kod kuće je to teško postići.
Dk
Evo ovaj cas idem pec picu da mi je malo sa strane dlakava nebi se niš bunil
An
Pizza mi je moram priznati stvarno najdraže jelo:) Obožavam jesti pizzu!!!!
Fa
Sve mi od hrane s vremenom dosadi, al pizza ne može nikako
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .