U novom broju magazina Skuhatćute potražite najbolje recepte za savršenu pizzu i saznajte kako pripremiti senzacije od voća, čokolade, lisnatog tijesta ili keksa
Tajna savršene pizze i deserti za pola sata u Skuhatćute
Na natjecanju u Prelogu hrvatski majstori pizze otkrili su male tajne pripreme savršenog tijesta i nadjeva. U novom broju Skuhatćute donosimo i neodoljive deserte za koje ne treba puno muke - tek pola sata pripreme dovoljno je za senzacije od voća, čokolade, lisnatog tijesta ili keksa.
U Momićima smo skupili tradicionalne recepte koji se prenose s koljena na koljeno. Brujet, raštika na liske i divlja patka samo su neki od neretvanskih specijaliteta koje donosimo.
Kod kralja tartufa - Zigantea saznali smo da tartufi najbolje dolaze do izražaja ako se kombiniraju s jednostavnim jelima poput jaja ili tjestenine.
Tu su i recepti za zdrave delicije od mrkve, a iz naše tvornice trikova izašle su i maštovite ideje s jabukama.
Skuhatćute potražite u velikom ženskom paketu 24sata sa SuperMilom u subotu.