Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

Tajna savršene pašticade: U klasičnu ne ide muškatni oraščić, a meso se prži na masti

Tajna savršene pašticade: U klasičnu ne ide muškatni oraščić, a meso se prži na masti

U kilogram i pol goveđeg buta nabodu se komadići slanine i češnjaka te se preko noći (ili maksimum 48 sati) ostavi u mješavini za pac od kvasine, vode i crnog vina

Pašticada je perjanica svih dalmatinskih mesnih recepata. Govorilo se da se ne može cura udati ako ne zna skuhati dobru pašticadu. Smatraju je svojom baš svugdje u Dalmaciji. To je jedno od jela po kojemu je poznata pojedina kuća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0